Sunday, June 21, 2009

..Malam Nostalgia PLPDT..


Baru-baru ini dapat pesanan dari seorang sahabat Persatuan Lepasan Pelajar Darul Taqwa (PLPDT). Beliau meminta agar dihebahkan program terkini yang akan dianjurkan pada hari Jumaat ini seperti yang tertera pada gambar..

Sebagai ahli, saya menyeru kepada semua sahabat dan sahabiah yang berada di segenap ceruk di bumi Malaysia khususnya Terengganu agar dapat memeriahkan lagi program Malam Nostalgia yang bakal diadakan. Jangan lupa untuk membeli kupon makan demi menjana ekonomi persatuan yang sama-sama kita dokongi ini. Mudah-mudahan segalanya berjalan lancar..

Terkilan pula rasanya tidak dapat bersama sahabat-sahabat dalam program tersebut. Mesti seronok dapat bertemu sahabat-sahabat lama yang dulu pernah jatuh bangun di Darul Taqwa. Tahniah buat barisan kepimpinan PLPDT yang baru kerana berjaya mengaktifkan semula persatuan. Rasa jealous pula kerana ketika ditaklifkan sebagai AJK dulu PLPDT tidak 'selincah' seperti hari ini. Tak mengapa jealous kerana kebaikan kan? Apa-apa pun, mabruk sekali lagi buat sahabat-sahabat seperjuangan dalam PLPDT. Semoga terus maju memacu kegemilangan Islam..

10 comments:

theonlywan June 21, 2009 at 10:44 PM  

slm...nk gi blh dop?eh x ingat sy bkn ex-Darul Taqwa.huhuhu...sy ex Sek Bukit Tok Beng jer...xdop mlm nostalgia...
kalu gi kene nyanyi lagu nostalgia ke?
Terkenang sebuah memory lalu...
kisah persahabatan kita bersama...
didlm satu pengajian menuntut ilmu dan pengalaman
mengingatkan, pengorbananmu terpahat padu di kalbuku...
kuhehehe pakcik sambung la plok deh...

Cucu Dagang (CD) June 22, 2009 at 9:19 AM  

>theonlywan

Wsalam. Yang tu kena tanya adhoc pprogram la, tapi boleh je g kot untuk memeriahkan majlis..

Ok saya sambung;
Bersama rakan, taulan dan guru..
lalalalaaa.... huhu

Nasih Ulwan June 22, 2009 at 10:20 AM  

haha..klako..
gelepor ambe suke..
mujur dop gollek..

Cucu Dagang (CD) June 22, 2009 at 5:01 PM  

>Nasih Ulwan

Sampai gitu sekali? Ish3..

theonlywan June 23, 2009 at 6:32 AM  

amboi nasih sapa nk gollek...mcm x bese dngo abg tuan hambe nyanyi...relax2 tgu abg awk blik gollek dpn ye deh...he6
sy gura je nk gi tu, xkang la sy nk nyibuk kat mjlis org...hehe

Cucu Dagang (CD) June 23, 2009 at 6:58 AM  

>theonlywan

Hmm.. tapi rasenye ade kan kakok2 yang belajar DT dulu, x gitu? Kalau ada boleh la ajok diorang gi sambil bawak family sekali, kupon untuk seorang RM20, membeli sambil menyumbang..

theonlywan June 23, 2009 at 8:27 AM  

ade mmg ade tp kaklong sorang je...nti la sy tanye beliau. maybe beliau berminat kot nk jupe kwn2 lame beliau...tp klu bwk sekeluarge xleh la org lain nk duduk, hbs krusi utk adik2 saye je....hahaha...x muat org lain...hahaha.beliau sorang jela kalu gi pun...

Abdulloh Hares June 24, 2009 at 2:54 AM  

kalu susoh2 ngat..biar aku je lah g..biar mustahil pom..haha

Cucu Dagang (CD) June 25, 2009 at 4:00 PM  

>theonlywan

x pe, ajok je ramai mane pun, lagi ramai lagi bagus, lagi meriah..

jangan bimbang, urusetia menyediakan banyak kerusi dan meja, lebih dari cukup untuk menampung anak-beranak Wan Bakar & company, huhu..

Cucu Dagang (CD) June 25, 2009 at 4:02 PM  

>Abdulloh Hares

Kalau rase boleh g tafadhdhol, tapi biar lah, wakil ke orang lain je..

Semangat nak gi ada dah tu, bagus2..

  © Hak Cipta Terpelihara The Professional Template by Cucu Dagang 2009

Back to TOP